Praxis


Praxis logo
Je kent het wel: je bent in het weekend lekker aan het klussen en komt dan net die lijmkit te kort om je werk af te kunnen maken. Vroeger reed je dan naar de bouwmarkt toe om dit product snel in huis te halen, maar dat is deze eeuw natuurlijk volledig achterhaald. Tegenwoordig bestel je namelijk heel voordelig online je bouwmaterialen. Bij Praxis, die al tientallen jaren actief is met ruim 370 filialen, kun je ook online je materiaal bestellen voor de badkamer, tuin en keuken. Er wordt niet alleen maar bouwmateriaal verkocht, maar ook meubels zoals stoelen, tuinsets, sfeerhaarden en woonaccessoires zoals brievenbussen, kapstokken en airconditioners. Met ruim 60.000 artikelen zit er altijd wel iets bij voor je volgende klus!
Praxis is er voor de makers: mensen die zelf graag in huis klussen
Hoge online kortingen!
Een van de bekendste bouwmarkten van Nederland
Verzendkosten Gratis levering van artikelen boven de 30 euro die door Praxis zelf worden geleverd. Voor grotere pakketten gelden afwijkende verzendkosten.
Levertijd De levertijd van de producten verschilt. Een indicatie staat aangegeven bij de artikelen. Producten die op voorraad zijn, worden de volgende dag vaak al geleverd.
Betalen met iDeal, PayPal, Mastercard, Maestro, AfterPay
Retourneren Als je online bij Praxis hebt besteld, kun je tot 14 dagen na aankoop retourneren. Is het product door Praxis (en niet door een externe leverancier) bezorgd, dan kun je het artikel ook in de winkel terugbrengen tot 90 dagen met MijnPraxis.

Praxis kortingscodes 2019

    Er zijn helaas geen actuele kortingscodes gevonden van Praxis.

Populaire meubels van Praxis