Emob.nl


Emob.nl logo
Op Emob.nl kun je terecht voor betaalbare meubelen en decoratieartikelen. Vanwege hun grote aanbod van babymeubels en accessoires is deze webshop ideaal als je een complete babykamer moet inrichten. Op de speciale actiepagina biedt Emob.eu meubels in de uitverkoop aan. Zo bespaar je al snel honderden euro's op een bank of tuinset. Emob.eu is een betrouwbare webshop en vaak kunnen producten al de volgende dag geleverd worden. Tijd om de (kinder)kamer een make-over te geven? Bekijk dan snel het aanbod van Emob.eu.
Bijna alle producten direct leverbaar uit voorraad, dus snelle levering
Ook betrouwbare en goede service ná je aankoop
Emob.eu biedt een kwaliteitsgarantie: alle meubels voldoen aan EU-eisen
Verzendkosten Je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling van meer dan €200. Kleine artikelen (< 30 kg), bedragen de verzendkosten €5,95 (< €100) of €3,95 (< €200). Bij grote artikelen, zoals kinderkamers en woonkamers, bedraagt de verzending €19,95 (< €100) of €9,95 (< €200).
Levertijd De meeste producten heeft Emob.eu op voorraad en worden meestal al de volgende dag geleverd. Grote artikelen worden verstuurd tot 14.00 uur, kleine artikelen tot 16.00 uur. Bij ieder artikel staat de precieze levertijd aangegeven.
Betalen met iDeal, PayPal, Visa, Maestro, Mastercard
Retourneren Bij Emob.eu kun je tot 14 dagen retourneren. Zorg hiervoor dat je product compleet en in goede staat is en in de originele verpakking. Vul het retourformulier in op de website van Emob.eu om de retourprocedure te starten.

Emob.nl kortingscodes 2019

    Er zijn helaas geen actuele kortingscodes gevonden van Emob.nl.

Populaire meubels van Emob.nl

TOON ALLE
MEUBELS VAN
Emob.nl