The Bed Tent: voor net dat beetje meer privacy en een goede powernap

The Bed Tent: voor net dat beetje meer privacy en een goede powernap
25 mei 2017 Woontrends

Het komt vast weleens voor dat jij moe van je werk thuiskomt en je even bij wil komen van een drukke dag. Maar juist op dát moment begint de chaos en kom je niet toe aan je powernap. Daar hebben de makers van Privacy Pop iets op bedacht: The Bed Tent.

Met The Bed Tent kun je als het ware een tent over je bed plaatsen, waardoor het voelt als kamperen, maar dan in je eigen huis. Dat schrijft interieurwebsite Design-Milk.com.

Met The Bed Tent wordt het doen van een powernap wel erg origineel. Het ziet er op het eerste gezicht misschien een beetje apart uit, maar wij geloven er wel in.

Het is overigens niet alleen bedoeld voor het doen van powernaps en net dat beetje extra privacy. Ook het krijgen van een extra donkere kamer (bijvoorbeeld in de zomermaanden of overdag) hoort bij de voordelen.

De tent is zo ontworpen dat hij past bij jouw matras en bedframe. De tent is er in iedere afmeting. Aan beide zijden van de slaapcabine zijn deuren. Aan de voetzijde en hoofdzijde bevinden zich ramen, waardoor de hoeveelheid licht kan worden afgesteld.

Je zet de spanningen in elkaar en je privacytent is af. En als je klaar bent, vouw je hem op in een kleine tas. Hierdoor kun je hem ook onderweg meenemen. De ontwikkelaars hebben ook aan het design gedacht: hij is in verschillende kleuren beschikbaar.

Disclaimer: Deze blog bevat promotionele links.