Ontwerper Marc Jacobs heeft tatoeage van eigen sofa

Ontwerper Marc Jacobs heeft tatoeage van eigen sofa
25 augustus 2016 Opmerkelijk

Dat Marc Jacobs soms de grenzen opzoekt in zijn eigen ontwerpen voor de catwalk moge duidelijk zijn. Alleen ook als het betrekking heeft op zijn interieur doet Jacobs (53) soms opvallende dingen: zo heeft hij een tatoeage van zijn eigen sofa.

De Huffington Post schrijft dat Jacobs de bank had uitgezocht voor zijn woning in Greenwich Village, die ook terugkwam in het Architectural Digest's-magazine van dit jaar. In dat blad wordt meer duidelijk over het verhaal achter de tatoe. "Toen Jacobs zijn nieuwe huis kocht voor hem en zijn verloofde, Lorenzo Martone, was het niets meer dan een leeg, rauw huis."

Het stel huurde vervolgens interieurontwerper Thad Hayes in om het huis te decoreren. Op een bepaald moment discussieerden de modeontwerper en Hayes met elkaar over de bank. "We keken naar een klassieke Jean-Michel Frank bank, toen Marc zei: 'Daar houd ik van. Ik heb hem al getatoeerd.' Toen trok hij zijn T-shirt op en liet me de bank zien."

Hoewel op de tatoeage een driezitter te zien is, weet de krant dat hij in het echt een tweezitter heeft. Helemaal de realiteit is het dus niet. ;)

Disclaimer: Deze blog bevat promotionele links.